Send til 2097:

AKD fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

AKD 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Allmennpraktikeren-slik jobber vi

 

Allmennmedisin er et bredt fag der vi skal kunne noe om det meste.  

Vårt utgangspunkt vil være å få til et godt samarbeid med deg om det du trenger hjelp til og hva som kan gjøres. Svært ofte søker vi råd hos hverandre eller hos spesialist på sykehus. 

 Vi mottar pasienter i alle aldre, fra nyfødte barn til eldre. Avhengig av problemstillingen gjør vi allmennmedisinske undersøkelser og helsekontroller. Vi gjør gynekologiske undersøkelser, herunder også celleprøver fra underlivet.

Når det er nødvendig henviser vi videre til spesialist. Det samme gjelder ved undersøkelser av øye og øre-nese-hals-plager.

Når det gjelder psykiske plager kan vi tilby tilpasset samtalebehandling her eller henvise videre til psykoterapi hos psykolog eller psykiater. 

Legesenteret har et moderne og velutstyrt laboratorium. Her gjør vi vanlige blodanalyser. Andre prøver utføres i samarbeid med andre medisinske laboratorier. Vi tar hjerteprøve(EKG), 24-timers blodtrykksregistrening, pusteprøve (spirometri) og foretar enklere kirurgiske inngrep. 

Svangerskapskontroller utføres av lege og helsesekretær, eventuelt i samarbeid med jordmor på helsestasjon. Vi tilbyr influensavaksiner og andre vanlige vaksiner .